martes, 24 de noviembre de 2009

[SOFTWARE]Descàrrega Microsoft Office 2010 Beta


Disponible en castellà i amb caducitat al octubre de 2010, la Beta de Office 2010 es pot descarregar directament desde els seus llocs oficials.



El Office més ràpid
Primera sorpresa agradable: Office és ràpido, MOLT. No només els seus programes trigan molt menys en executar-se. Els requisits oficials de Office 2010 mencionan un sistema amb processador de 500 megahers y 256 megabytes de memoria RAM, els mateixos que el Office 2007.
El consum de memòria ha millorat: si abans Outlook consumia gairebé 150 megabytes de memòria, ara no sobrepasa els 80 en estado de inactividad.

Imàtges en moviment i videos en Power Point

Diapositivas con vídeo
Posible defecte? Algun despistat podrà penjar PPT de 100MB?
Una altre millora que se ha mantingut en PowerPoint és el menú de edició d'imàtges. Ja no hi ha que obrir Photoshop per aplicar tots aquells retòcs perque quedi agradable la imàtge. Cada un d'ells te vista previa instantànea. Un clic y las imàtges cambiarà segons vulguis.
Efectos gráficos

Un Word amb pocs canvis

Nuevas opciones de pegadoWord potser és un dels programes que menys ha canviat. Excepte unes cuantes millores tipogràficas, el programa estrella de la suite és beneficia, sobre tot, les millores compartides.(Office 2010 s'integra amb SkyDrive, programa ya anomenat en entrades anteriors  )

Aqui uns videos de la mà de Softonic que ens mostren el funcionament de el nou Office.

0 comentarios: